KLIMAKS HISTERIJE

Cure se posvađale i izvrijeđale na mrtvo ime

18.04.2009 u 12:23

Bionic
Reading

Povratak Marine na farmu prouzročio je nezadovoljstvo kod svih farmera, a da zaista nikome nije drago što se vratila, potvrđuje i sveopća svađa koja se dogodila nakon sinoćnjeg sijela

Iako je sve započelo kad je Marina predbacila Gianni pljuvanje po njenom pismu, žestoka se svađa prebacila i na Sonju i Marinu. Budući da su toliko vikale u jedan glas, teško je bilo razabrati tko je što kome govorio. Razvidno je da su se međusobno optuživale koja je više ogovarala, izmišljala i podmetala riječi koje određeni stanari jesu ili nisu rekli jedni o drugima.

To se prvenstveno odnosilo na ono što su govorile o Ivani njoj iza leđa. Dok se na Ivani vidjelo da je uzrujana i razočarana (iako se i ona itekako zna upustiti u identične akcije tračanja i sipanja ružnih riječi), Marina je odavala dojam da se nekakvom tobožnjom iskrenošću pokušava izvući iz kaše te da će sve učiniti (odnosno slagati) samo da bi  ispala nevina u cijeloj priči. Sonju je takvo ponašanje potpuno razjarilo, te je manje-više vrištala da ne može vjerovati da onda to sad govori, da Marina laže, da ju je namagarčila, da manipulira. Ivana pak nije baš vjerovala ni jednoj ni drugoj, a cijela je situacija bila tragikomična jer su sve žene, urlajući iz petnih žila jedne na druge, još uvijek bile maskirane u farmere, s nacrtanim brkovima i bradama.

U jednome je trenutku u svađu bio uvučen i Jura jer je Sonja rekla da je Marina pričala da je on bio zaljubljen u nju. Marina je to pokušala izvrnuti tvrdeći da to nije rekla na taj način, no bilo je očito da to jest istina i da se neuspješno izvlači. Jura se na to razljutio i pitao je na temelju čega je to zaključila, budući da su se sreli samo jednom  prije mnogo godina. 'Jesam li te barem tražio broj telefona?' pitao je, a Marina se izmotavala nekim zaista bijednim argumentima. Gianna i Sonja su rekle Marini da im se do kraja boravka na farmi ne obraća, a pomahnitalo se urlanje nastavilo još neko vrijeme.