TAMANI SVE PO REDU

Sonja zaista voli jesti

17.04.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Sonja, najsitnija farmerica ove sezone, ima apetit pred kojim se mogu sakriti i njezini nekoliko puta krupniji i teži sustanari

Od početka je Sonja izazivala sukobe zbog svojeg 'zdravog' apetita. Scena u kojoj jede nekoliko šnicli za ručak u vrijeme farmerske oskudice (dok su drugi jeli rižu), jedna je od antologijskih scena ove sezone farme.

Jutros je svojim ritualnim hranjenjem toliko nasmijala Marija, koji se nije mogao suzdržati da je ne oponaša. Primijetio je da Sonja, kada jede slatko, uopće toliko ne uživa i ne žuri. U ostalim situacijama tamani sve čega se dočepa, brzim i vještim pokretima trpa u usta i melje sve dok ne počisti stol, poput tasmanijskog vraga. Tako je danas jela marmeladu na kruhu i uz to suhomesnate proivode. 'Hm, pravi mađarski specijalitet', komentirala je zadovoljno svoj čudnovat izbor.

Dok se Mario smijao i oponašao je, Sonja ga je molila da prestane jer joj je 'sad bed jesti’. U to, nažalost, nitko nije povjerovao, budući da je nastavila s unošenjem potrebnog goriva. ‘Pa kad volim jesti, kaj’, kroz smijeh mu je odgovorila Sonja.