FARMERI VS. FARMERICE

'Hoćeš li ti šamarčinu? Marš u kuhinju!'

16.04.2009 u 11:30

Bionic
Reading

To su riječi kojima se Mario, šaljivdžija koji stalno izvodi kojekakve performanse i skečeve, u šali obratio jednoj od svojih kolegica. Jutros se u nekoliko navrata razvilo pitanje muško-ženskih odnosa

Svoj glas o vrijednosti muških i ženskih poslova podigla je Marina, nakon što je Jurica podijelio dukate koje im je donio mentor Joža. Svi su dobili po dva, a Bubi je dobio još jedan jer je lijepo izradio tor za koze. 'Ja sam dobila samo jedan dukat za kuhanje, dok dečki stalno dobivaju za izradu torova i štala', komentirala je Marina, dodajući da će 'muške poslove' uvijek svi više cijeniti od kuhanja ručkova i pranja rublja.

Specijalne provokacije u tom smislu izaziva i Dino, koji već tradicionalno svaki dan podbada Ivanu, za koju je dosad izjavio da je dno dna, da mu može biti sluga i slične ponižavajuće rečenice, koje mu ona iz nekog razloga tolerira. Tako je on opet bio kolovođa u dokazivanju farmericama tko na farmi drži glavnu riječ. Farmericama je poručio da je ova farma za njih zapravo luksuz te da bi je trebale više cijeniti. Usporedio ju je s jednom drugom: 'Vas treba poslati na jednu farmu na kojoj smo bili Boris i ja. Ovo je Sheraton, a ne farma. Da vidite šta je, ne bi bilo lakića i toga'.

Mario se pak ubacio u priču kao nekakav autoritet kada je Gianna komentirala Borisovo durenje na Ivanu. Boris s Ivanom već danima ne želi komunicirati jer se ona naljutila dok ju je on zafrkavao kako mjesec dana nije skinula lak za nokte, unatoč tome što ga je ona nekoliko puta molila da se pomire. 'Hoćeš li ti šamarčinu, marš u kuhinju', rekao je Mario Gianni, a mi se od srca nadamo da je to još jedan primjer njegovog smisla za humor. U revijalnom tonu nastavio je razgovor sa Sonjom i priopćio joj sljedeće: 'Ponedjeljak ja, utorak Boris, srijeda Jurica, četvrtak Dino'. Iako nije eksplicitno naveo na što bi se točno ovaj raspored trebao odnositi, Dino je na to priklopio: 'Onda se okupaj danas navečer', zaradivši time jedan mazni pogled koji mu je uputila Sonja.