MARINA U SUZAMA

'Nedostaju mi moja djeca!'

16.04.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Iako nisu uvijek bile u savršenim odnosima, Marina je danas povjerila Ivani Paris svoje podvojene osjećaje vezane uz moguće napuštanje farme, odnosno ostanak i daljnju odvojenost od kćeri

Marini je trebao netko s kim bi mogla podijeliti ono što je muči, priznala je Ivani. Ona se pak pokazala kao strpljiva slušateljica dok joj je Marina govorila kako nije sigurna bi li se uopće trebala boriti. S druge strane, ako je izdržala već sedam tjedana, mogla bi još dva, a vrlo je vjerojatno da bi se, ako preda borbu, njene kćeri mogle i naljutiti. Dodala je da je od svega što čini za svoju djecu ovo bio najveći korak dosad.

Iako je Marina svjesna da bi bilo razumno boriti se i pokušati ostati do kraja, ipak se usred razgovora nije mogla suzdržati od suza koje su joj navrle na oči. 'Svaka me sitnica podsjeća na njih', plakala je neutješno, a Ivana joj je rekla da je to normalno te da će se tako osjećati i kad joj djeca budu odrasla i kada će imati vlastite obitelji. Sonja joj je dala savjet kojeg se i sama drži: ako ispadne, to je dobro jer je vani čeka savršenstvo, a ako ostane, to je isto tako dobro jer je i na farmi savršeno. Čini se da su Marini u nekoj mjeri pomogle njihove riječi, a to pokazuje da su farmeri unatoč žestokim razmiricama ipak spremni priskočiti u pomoć kada je nekome potrebna.