DINO IVANI:

'Ti si prljava!'

10.04.2009 u 15:31

Bionic
Reading

Dino je postao najomiljenija osoba među farmericama. Koristeći svoj položaj može si priuštiti svakojake ružne komentare

Dino je izrazio želju da mu se meso očisti od žilica. Marina je odmah odlučila udovoljiti njegovoj želji i njegov komad mesa je očistila. Gianna i Ivana počele su se šaliti na njegov račun, a Gianna ga je s podsmijehom oponašala: 'Daj mi napravi griz, daj mi napravi ono.' Dodala je da ona ne bi nikada vadila žilice nekome iz mesa.

Mister Bubi se ponaša kao pravi razmaženi kraljević, pa si dopušta i razne uvrede. Ivani je zabranio da pije iz njegove čaše jer ima herpes. Ivana mu je rekla da prestane biti bezobrazan, da ona nema herpes i kroz šalu mu rekla da će se sada vidjeti od koga je on dobio herpes. Dino nije odustajao i postao je još bezobrazniji te joj je rekao: 'Nisam rekao da sam to dobio, jer ti to imaš, nego sam dobio od tebe, jer si ti prljava, a ja sam jako osjetljiv na usnicama. Ti si prljava!'.

 

U večerašnjoj emisiji gledatelji će moći početi glasovati za jednog od četiri farmera izbačenih putem dvoboja kojeg žele da se vrati na seosko imanje, a drugog farmera povratnika birat će farmeri.