PREPUCAVANJA

Gianna Marinu sprašila zbog veličine lungića

08.04.2009 u 19:39

Bionic
Reading

Podmetanja i borba za vlast u kuhinji na farmerskom su rasporedu svakodnevna pojava. Gianna i Marina se očito ne podnose, što se posljednjih dana više ne trude ni skrivati

Između dviju kuharica odnosi su napeti od prvoga dana kada je Gianna kročila na farmu. Ona je i prije ulaska naglasila da joj se Marina ne sviđa te da će poduzeti sve kako bi preuzela kuhaču u svoje ruke. To joj je i uspjelo, no Marina ruši njezin autoritet svakodnevno. Osim što je u vrtu redovito oblajava Sonji, koristi svaku priliku da joj se petlja u posao. Danas je, nakon trampe, potrčala i izgurala se da se pobrine za lungić koji je Sonja donijela sa sajma. Gianna, vidno iznervirana, pozvala ju je na red da pojma nema o rezanju lungića. Povisila je ton i žustro joj objašnjavala da ih reže pretanko, mašući pritom slomljenim prstom koji je nezgrapno imobiliziran vilicom.

Marina se u svojoj maniri pravila blesava te nizala opravdanja ne htijući izazvati direktan sukob. Dok se trača sa strane - dobro je. Rekla je samo da ona to radi tako i da Giannin način nije u kamen uklesan recept. Dok su se dvije kuharice bavile lungićem, razgolićeni su prijatelji Boris i Bubi šaputali i smijuljili se na drugom kraju stola ni ne primjećujući potencijalni fajt. Briga njih za prepucavanja.