VRATILA SE ANTI I GABICI

Simona Gotovac napustila Farmu!

03.04.2009 u 20:40

Bionic
Reading

Simona je sama rekla da se, otkad je Ante napustio farmu, svakoga četvrtka nadala da će postati drugi duelist. Ovoga tjedna joj se želja ispunila i ne samo da je imala prilike ući u arenu, već je i izgubila u dvoboju od Sonje Kovač, te krenula put Zagreba, obožavanome suprugu

 

 

 

Večeras smo po prvi put u ovoj sezoni Farme imali priliku vidjeti borbu farmerica. Druga duelistica Simona odabrala je dvoboj znanja, igru flora i fauna, što donekle čudi jer je se baš i nije moglo vidjeti kako uči. Simona je ušetala u arenu u pripijenoj večernjoj odjeći, uređena od glave do pete, a budući da je znala da se Sonja od prvoga dana priprema za igru znanja štrebajući farmerski almanah, jasno je da je otpočetka imala plan izgubiti u dvoboju i otići kući na kćerkin rođendan.  

 

 tportal  



Simona se donekle trudila odgovoriti na nekoliko pitanja, a neka pak nije uopće razumjela. Sonja je pobijedila sa 5:0, te tako zaslužila ostanak na farmi.

Kada je došao i taj, za njih dugo očekivani trenutak, Simona i Ante su se bacili jedno drugome u naručje te su se, uz nezaobilazno tepanje, snažno grlili nekoliko trenutaka. Potom je izgrlila majku i očuha, a gledateljstvu se obratila rečenicom: 'Moja je Gabi htjela imati majku za rođendan i imat će je!'

To zvuči lijepo, no vjerojatno nas sve zanima hoće li Simonica i Ante zaista pohrliti svojoj kćeri nakon emisije ili će se ipak odlučiti za nezaobilazni parti za ispalog farmera.

 tportal