KALKULACIJE

Vajta će sljedeći tjedan služiti gazdarici Gianni

03.04.2009 u 11:46

Bionic
Reading

Gianna je uvjerena da će upravo ona biti sljedeća gazdarica, a ako do toga dođe, ima pripremljen ozbiljan i ambiciozan plan likvidacije jakih karika

Petak je stanarima najuzbudljiviji dan. Osim što se odvija dvoboj, oni svakog petka unaprijed kalkuliraju kakav će odnos moći biti idućeg tjedna. Večeras se u ringu susreću Sonja i Simona, što bi moglo biti vrlo neizvjesno. Simona u posljednje vrijeme ne pokazuje želju za izlaskom, pa ako izabere borbu snage, vrlo bi lako mogla pobijediti malenu Sonju.

Bilo kako bilo, Gianna je sigurna u jedno: 'Ja ću biti sljedeći gazda! Onda za sluge idu V. i M., a onda I., onda M. i S. pa ćemo vidjeti', govorila je buduća gazdarica Dini. Za Juru je rekla da izlazi još ovaj mjesec jer ga vani čekaju obveze, tako da, po njezinoj računici, na kraju ostaje 'njih četvero', s Borisom pet.

Kriju li se iza inicijala Vajta i Marina kao idući sluge, zatim Ivana pa Mario i Sonja, ne znamo, ali vrlo je moguća da će Simona, ako ispadne, izabrati za gazdaricu upravo svoju najbolju novopečenu frendicu Giannu. V kao Vajta tada će sigurno platiti dug, a i Marina bi mogla ispaštati za tračanje i uporno laktarenje u kuhinji. Kako će se stvari odvijati, gledajte već večeras u emisiji uživo.