PROVALA U VRT

Ovce obrstile povrtnjak, Marina se pravi da nije kriva

01.04.2009 u 13:35

Bionic
Reading

Farmeri bi opet mogli na reduciranu prehranu budući da je nekom farmeru pošlo za rukom ostaviti vrata vrta otvorenima. Ovčicama nije dugo trebalo da provale i počiste zalihe svježeg, još neubranog povrća

Farmeri bi mogli itekako zažaliti za Marijinim posesivnim odnosom prema ovcama - njoj se greška s ovcama nije uspjela prikrasti jer ih je ljubomorno imala na oku cijeli dan. No danas ih je prvi put u nedjelu uhvatila Simona, a ovce nisu stale na tome.

 

 tportal  


 
Ovčice su tako još jednom, slobodne i bez nadzora upale u povrtnjak, mahnito se bacile na bršćenje zelenjave i kao da su znale da čine nešto nedozvoljeno, nisu ni časa časile. U nekoliko minuta potpuno su izjele cijelu gredicu povrća iako im veselje nije dugo trajalo. Nakon što su primijetile zločin u vrtu, Ivana i Gianna su dosprintale i istjerale nepozvane goste van.

 

 

 

Nakon što je Simona Marini predbacila nastalu štetu, ex-kuharica se po običaju odmah uvrijedila i počela s pričom da nju stalno vrijeđaju. Simona joj je na to odgovorila da je ne vrijeđa time što joj je direktno došla i rekla da je ona kriva za ovčji neposluh skupa sa Sonjom, te da bi dvolično bilo govoriti to drugim farmerima umjesto njoj. Optužena ju je pokušala ušutkati, nakon čega je započela prava svađa, a sve je kulminiralo Marininim poslovičnim odlaskom od stola.