LJUBAVNA KRIŽALJKA

Boris zaljubljen u Ivanu?

30.03.2009 u 10:48

Bionic
Reading

Čini se da ljubavne brige nisu mimoišle mlađahnog Borisa, koji se odlučio riješiti tereta i povjeriti Gianni da je zatreskan u Ivanu

Gianna je, naravno, odmah otrčala Ivani i proslijedila tajnu, dodavši da je ona odmah rekla Borisu kako Ivana nije za njega. No Ivana se, unatoč strahu da će ostati stara frajla, što je izrazila riječima: 'Ja ću biti sama čitav život. Ne da mi se ni s kim biti', ipak ne mora brinuti zbog zaslijepljenog udvarača. Štoviše, ona i nije baš bila oduševljena ovom spoznajom, budući da ima svoju bitku na pameti, mistera Bubija, s kojim očito i nije na istoj valnoj duljini, jer on ne samo da joj ne uzvraća simpatije, već počinje biti i brutalan u odbijanju njenih uleta.

Čini se da joj on zasad ne planira obznaniti svoju naklonost jer se stidi, a i muči ga razlika od pet godina koja ga dijeli od Ivane. U svakom slučaju, to ne misli uraditi pred svekolikim pukom i kamerama, no kako su naši farmeri promjenjive ćudi, vjerojatno nas očekuju još kojekakva ljubavna iznenađenja.