DINO IVANI:

'Dno dna, sramota za ženski rod'

29.03.2009 u 15:20

Bionic
Reading

Iživciran Ivaninim ponašanjem, Dino je kroz šalu vrijeđao Ivanu ne birajući riječi. Kasnije su mu se pridružili Boris, Mario i Vajta

Netom prije spavanja Ivana je došla u spavaonicu jer je htjela biti u krevetu između Dine i Borisa. Dino ju je gurnuo nogom, a Ivana mu je rekla da je glup i da je mogla nogu strgati. Dino od samog početka nije birao riječi, te joj je rekao: 'Da bar jesi, makni se sa tim šugavim rukama, dno dna, sramota za ženski rod!' Budući da nije bila umorna, Ivana nije odustajala i svim je silama pokušavala doći do Dininog kreveta. U hrvanju kroz smijeh Dino joj je kazao da se makne iz kreveta jer ga je čistio danas, gurnuo ju je na pod i rekao joj da očisti pod.

Ivana, iznervirana, nije se dala omesti, a Dino ju je sve više vrijeđao. S hrvanja su prešli i na pljuvanje. Dino je njeno ponašanje komentirao riječima: 'Prijatelju, puši, pije, prdi pljuje, tuče se ko muško. I to je žena?', a na kraju je dodao da je dno dna.

I Mario, Boris i Vajta zbijali su šale na njen račun. Mario je kometirao da je s čizmama stala u konjsko govno i dao joj indijansko ime 'govno koje se skriva', na što je Vajta dodao: 'Sad će ona, kada izađe, snimit' seriju 'Govno u svemiru'.' Petra je bila jedini glas razuma, pa im je rekla da su ipak malo pretjerali u zezanciji.

 

Pogledajte video: