GAZDA SAZVAO SASTANAK

Perazićka izletjela iz kuhinje

28.03.2009 u 16:30

Bionic
Reading

Rogoborenje protiv Marinina kuhanja i upravljanja kuhinjom, koje traje gotovo od prvog tjedna, rezultiralo je sazivanjem hitnog sastanka na kojem je odlučeno da će Marina ovaj put zaista morati napustiti kuhinju

Sve je započelo jučerašnjom svađom između Marine i Gianne udružene s Ivanom. Gianna je, za razliku od ostalih farmerica koje su i prije njenog dolaska htjele raditi u kuhinji, no koje se nisu dovoljno jasno suprotstavile Marini i prekinule njenu apsolutističku vlast, jasno i glasno to dala do znanja.

Gazda je tražio da se primjedbe pišu na papiriće, iako je Marina željela da naglas izreknu svoje primjedbe. 'Ajmo to riješiti za vijeke vjekova da bude mir. Gianna brije jezik, pa nema dlake na jeziku', opravdao je Boris Giannin temperament.

Marina je tako dobila premještaj u vrt, budući da je glavna vrtlarica Marija otišla, no ovo rješenje nije baš oduševilo Sonju, a Marina se pravila ravnodušnom. 'Sonja, ti ćeš mi reći što sve trebamo radit' u vrtu', obratila joj se Marina, no dobila je samo reski odgovor da treba plijeviti travu.

Kuhinju je tako preuzela Gianna Apostolski, no samo na probni rok.