VAJTA OSTAJE

Marija 'predala' dvoboj!

27.03.2009 u 20:40

Bionic
Reading

Marija Štrajh večeras je predala dvoboj te otišla kući, a to je situacija koju još nismo imali prilike vidjeti u ovoj sezoni Farme. U arenu je ušla u uskoj haljini, kao da se spremila na dolazak u studio, a sa sobom je ponijela metlu i objasnila da joj je to prijevozno sredstvo na kojem će otputovati s farme

Točnije rečeno, na sva se pitanja prijavljivala te namjerno davala krivi odgovor, tako da je Vajta dobivao bod za bodom. Ona se namjerno pravila da vjeruje kako su joj odgovori točni iako se vidjelo da namjerno prepušta pobjedu Vajti. Tako je, primjerice, na pitanje kada je bila bitka na Krbavskome polju, ona uz malo smijuljenja odgovorila 2001. godine. Vajta pak nije znao prva četiri postavljena pitanja, a kada je na dva uz nešto muke dao točne odgovore, bio je sretan poput maloga djeteta te je poželio da ga učitelji sada vide. Marija je cijelu farsu izvela zato što duelista koji odbije sudjelovati u borbi čeka direktna diskvalifikacija.

 

 

 

U studiju je Marija posumnjala u ispravnost svojeg postupka u borbi rekavši da možda nije trebala onako odigrati, jer se sada netko možda ljuti na nju, no nije precizirala tko bi to mogao biti. O međuljudskim odnosima na farmi je kratko rekla da je ona bila onakva kakva je i inače, no da joj je na farmi srce bilo slomljeno po tko zna koji put. 'C'est la vie', kratko je dodala, objasnivši da njoj nitko od farmera nije smetao, te da prije ima osjećaj da je ona smetala drugima. Kao neiskrene farmere je istakla Sonju i Marinu Perazić. S farme će joj najviše nedostajati kombinacija svježeg zraka, sunčanog dana te mirisa sijena, a najavila je da će se odsad više baviti svojim vrtom, za koji je prije farme uopće nije bilo briga.

 

 

 tportal  

 

U studio je došao i neprežaljeni gazda Renman, o čijem je životu i djelu na farmi pušten vrlo dirljivi prilog. Između ostalog, prikazan je i vox populi, a najzabavniji komentar je došao od jedne kumice s placa: 'Renato mora jesti puno sira da mu se oporave kosti. S gipsom na nozi, uz asistenciju novopečenih 'medicinskih sestara' Nikoline i Mie, zahvalio je osoblju bolnice te nepoznatom paru koji mu je poslao telegram sa željama za brzo ozdravljanje, što ga je posebno dirnulo.

 

 tportal  

 

Došao je i nezaobilazni Ante, koji se morao dobro suzdržavati dok je gledao prilog o Simoninim nestašlucima s Dinom i gazdom Borisom. On je ponašanje svoje supruge opravdao konzumiranjem alkohola, uz komentar da je njen stav jasan iz riječi koje mu je netom prije uputila iz arene. 'Volim te svim srcem dušom i tijelom. Niti jedan te muškarac nije dostojan, jedva čekam da me cijelu izljubiš!', poručila mu je Simonica suznih očiju. Ante se ogradio od njenih izjava u kojima opisuje njegove preljubničke avanture, rekavši da je Simona možda pogriješila te da će ona sama najbolje objasniti o čemu je pričala, budući da se on takvih događaja ne sjeća.

 

 tportal