SMJENA U KUHINJI?

Farmerice će svrgnuti Marinu

18.03.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Farmeri su se, unatoč turbulentnom danu, okupili za stolom i zajedno jeli. No tko će u budućnosti voditi brigu o obrocima, pitanje je

Na meniju je bila pastrva, koju su pripremili na gradelama, a u čišćenju ribe pomogla je čak i princezica Sonja. Pripremom ribe upravljao je gazda Bubi, dok je pečenju pristupio Renman, čije su umijeće nakon večere svi pohvalili. Pečena riba uz dovoljno kruha i krumpira svima je popravila dan, tako da su prethodne rasprave malo pale u zaborav.

Možda je to već uvod u ono što farmerice već danima pripremaju, a to je svrgavanje Marine s kuharskog prijestolja. Niti su zadovoljne njezinom pripremom hrane, štoviše nazivaju njezina jela splačinama, a još k tome im je prespora. Također ne mogu zaboraviti da je upravo ona dopustila da Simona i Marija pojedu jelo u koje je prethodno Gego pljunuo.

   tportal

Simona bi pak voljela preuzeti kuhinju, jer njoj za pripremu ručka treba 45 minuta, dok Marina dobrih tri sata utroši za neukusno jelo. Ona se, kako kaže, od početka nadala i veselila da će baš ona biti glavna kuharica. Nakon malo ogovaranja, farmerice su odlučile pustiti Marinu da 'još malo uživa', a tek onda izložiti gazdi Bubiju novi plan o smjeni za kamenom peći.