JESU LI FARMERI GOVORILI O GEGI?!

Netko nogom 'sašio' po ovcama?

18.03.2009 u 18:30

Bionic
Reading

Možemo samo nagađati tko je farmer koji je izgubio strpljenje zbog blejanja ovaca, pa je bijes iskalio tresnuvši nogom po ogradi. Nadajmo se da je riječ zaista o ogradi, a ne i o janjetu

Razgovor u kojem su sudjelovali Marija i Renman u vrtu postao je zanimljiv kada su primijetili da ograda tora ima rupu te da maleno janje kroz nju može pobjeći. Marija se tada požalila kako nemaju osnovne stvari (misleći valjda na materijal). Renman joj je tada rekao neka izdrži još dan i pol, 'dok on ne ode'. Budući da nije spomenuo ničije ime, pretpostavljamo da se to odnosilo na prvog duelista Gegu.

Marija je odgovorila da zašto on misli kako će ona puknuti te da nema ničega što ona treba izdržati. Tada se u razgovor uključio Mario te su farmeri dosta nejasno razmijenili par rečenica. Marija je tada glasno upitala: 'Što ju je on stvarno udario?' na što je Renman također jasno rekao: 'Probudio se jer je glasno blejala i sašio nogom tu...' Daljnje nam riječi ostaju nepoznate, no zaista se nadamo da su govorili o dasci ili letvi po kojoj je taj netko 'sašio', a ne o ovci.

Valja nadodati da već nekoliko dana među nekim farmerima vlada strah od Gege, no kako se jasno spominjanje njegova imena nije čulo, možemo samo nagađati o ovome bizarnome događaju te se nadati da nijedna ovčica nije nastradala.