BEZOČNE LAŽI

I gledatelji misle da je Marina Perazić neiskrena

18.03.2009 u 09:02

Bionic
Reading

Čini se da i gledatelji Farme dijele mišljenje Marije Štrajh i nekih drugih farmera o Marini Perazić. SMS-om su je prozvali za neiskrenost što je potaklo već poznato opravdavanje, a zatim i svađu dviju suparnica

'Zašto zamjeraš Štrajhici direktnost prema vama i trenutačnim farmerima i zašto sama nisi takva?' bilo je pitanje koje su gledatelji SMS-om uputili kuharici Marini. Nakon čuđenja, Marina je poznatom retorikom pojasnila da je ona vrlo iskrena osoba koju su gledatelji, a i farmeri očito krivo shvatili. Zatim je počela pričati o odnosu između sebe i Marije Štrajh koji je pojednostavila kao crno-bijelu jednadžbu: Marija je zla, a Marina je dobra. Naglasila je da u vanjskom svijetu ne bi preko Marijinih uvreda mogla prijeći, no da se na farmi trudi.

Marija joj nije ostala dužna, već ju je mrtva hladna podsjetila da je upravo ona iza njenih leđa podržala pljuvanje u hranu i da bezočno laže u eter. Zatim je došlo do povišenih tonova, pa je između dvije svadljivice morao intervenirati Kocka koji je rekao da se, umjesto prepirkama, okrenu poslu.

Pogledajte video: