ZADOVOLJNI GAZDINOM ODLUKOM

Za sluge su izabrani Simona i Gego

17.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon poduljeg uvoda, Dino je slugama proglasio Simonu i Gegu, koji baš i nisu bili frapirani njegovom odlukom. Upravo suprotno, kao da ih ta odluka uopće nije iznenadila, kao da su baš zadovoljni odabirom

Dino je prije proglašavanja služinčadi malo zavlačio, po čemu bi se dalo naslutiti da je htio prikriti da su Simona i Gego zapravo htjeli biti sluge. Simona je čak poslala par pusica Dini uz široki osmijeh na licu. Ona, naime, već nekoliko dana priča kako bi htjela kući, pa vjerojatno smatra da joj je ovo najlakši put. Pomalo su je razotkrile Sonja i Petra govoreći da je sve dogovoreno, dok joj je Marina otvoreno kazala da je sigurno neće odabrati za prvog duelista, osujetivši time Simonin plan.

Gego je čak sam zatražio Dinu da ga odabere, budući da mu je farmerski život u nekim aspektima postao pretežak. 'Hvala ti, prijatelju, sve pet. Hvala ti, čovik si', rekao je gazdi nakon izbora.

Ostaje pitanje tko će biti odabran za prvog duelistu, s obzirom na to da oboje pokazuju gorljivu želju da napuste farmu.