ČUDAK NA FARMI

Drugi rade, a Gego već hrče

16.03.2009 u 21:00

Bionic
Reading

Koliko god već bilo poznato da Gego njeguje neke zaista bizarne navike i načine ophođenja, svakih nekoliko dana otkrije nam neku novu čudnu naviku

Budući da su sada na farmi i koke, čini se da je Gego uzrečicu 'ići spavati s kokošima' vrlo doslovno shvatio. Naime, on je i prije spavao na tavanu kokošinjca, a sada opet spava sam, iako ne u kokošinjcu. Dok je vani još bio dan, što farmerima puno znači za obavljanje poslova izvan kuće, Gego se lijepo pokupio u krevet.

 

 tportal  


 
Tome je prethodila seansa plača, pri čemu su ga tješile farmerice na čelu sa Simonom. 'Ja ne mogu živjeti ovdje pod stresom i svoj stres prenositi na druge, ja to ne mogu i ne želim, radije ću ići doma!' procijedio je kroz more suza. Očito su ga emocije za danas svladale, pa je loš dan odlučio zaokružiti ranije.

 

 tportal  

 
Lijepo se ušuškao u vreću za spavanje, potom je neko vrijeme čitao farmerski priručnik, pa je zapalio cigaretu u krevetu (koliko je to pametno, nismo sigurni). Na kraju je sklopio ruke i nizao Očenaše i Zdravomarije, da bi potom smjerno zahrkao. Za to su vrijeme fameri vani prenosili trupce, daske i radili druge teže poslove, za što im Gego ili nije ili ne želi biti od koristi.