FARMA PRLJAVŠTINE

Ivana još nije oprala kosu?!

16.03.2009 u 18:09

Bionic
Reading

O higijeni ili, točnije, o njezinu nedostatku raspravlja se već danima. Nakon Marininih ruku, danas se pak u pitanje dovela čistoća kose miss Paris. Možda novi gazda, osim općeg ribanja kuće, naredi i ribanje za sve farmere, i to od glave do pete

Čini se da vanjština ne govori uvijek sve, jer bi se od jedne misice ipak očekivalo da nakon dva i pol tjedna ipak opere glavu s malo vode i šampona, unatoč nedostatku suvremenog sanitarnog komfora. 'Operi je, molim te. Nakon dva i pol tjedna, draga moja, moraš je oprati, nemoj se ljutiti', rekla joj je vječna prozivačica Marija Štrajh.

Ivana ju je, naime, zamolila da i njoj isplete riblju kost kao i Simoni, koja je već na početku počela nositi pletenicu kako bi joj se kosa što manje prljala (no ona je već nekoliko puta svojoj kosi priuštila pranje). Vidjevši da je Ivana samo razrogačila oči u čudu i nastavila pušiti, Marija je počela s izvlačenjem iz neugodne situacije: 'A što je problem, opereš je i tu kraj peći… Tvoja je kosa barem tanka, brzo će se osušiti.' Kada su ostale cure rekle da je Ivana bolesna te da to sad nije najbolja ideja, Marija je još dodala da se Ivani kosa ionako cijelo vrijeme sjaji, pa se i ne vidi da je masna.