MISICA POTUKLA GENIJALCA

Pjer napustio farmu!

13.03.2009 u 20:55

Bionic
Reading

Ovotjedni farmer koji je gubitkom u dvoboju znanja izgubio i pravo ostanka na farmi je Pjer Žardin. Kao druga duelistica, Ivana Paris je pomalo neočekivano odabrala kategoriju 'flora i fauna', smatrajući da će imati više šansi, budući da prema njenom mišljenju Pjeru bolje leže 'ljudi i običaji'. I nije se prevarila

Večerašnji je dvoboj bio vjerojatno najnapetiji u povijesti ove emisije, budući da su se duelisti praktički tukli po rukama kako bi se prijavili za odgovor. Ivana se, gubeći u početku, čak žalila da Pjer ima veće ruke, pa zbog toga bolje udara bijelo polje za prijavu. Bili su toliko uvjereni u svoje znanje da su odgovarali na prve riječi pitanja, od kojih izdvajamo 'Otkad se uzgaja...?', 'Zašto kalifornijske gliste...?', dok je pitanje koje je Ivani donijelo pobjedu glasilo 'S koliko cvjetova lotosa...?'. Iako Pjer nije dao nijedan pogrešan odgovor, Ivana je na posljednjem i odlučujućem bila jednostavno brža.

 

 

Čini se da je Pjerov status genijalca prilično poljuljan, budući da ga je usprkos silnoj načitanosti i 'stalnom intelektualnom uzdizanju', kako ga je opisao njegov prijatelj Frano Lasić, ipak uspjela pobijediti jedna misica. Pretpostavljamo da je to ipak donekle pogodilo njegovu taštinu.
 tportal