SPORT ILI SADO-MAZO?

Nova zanimacija farmera: lopticom u stražnjicu

09.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

U nedostatku pametnijih sadržaja, snagator Mario Mlinarić smislio je novu igru za dokoličarenje. Upravo izmišljen sport sastoji se od gađanja gola kao u rukometu, ali teniskom lopticom s udaljenosti od jednog metra. Da bi bilo zanimljivije, za svakih pet primljenih pogodaka golman se mora naprčiti da bi ga se gađalo u guzu

Iako je sve zajedno bilo poprilično smiješno i veselo, Mlinarić je ipak malo pretjerao. Lijepo si je zamislio gađati osobu slabijeg spola, Tanju, kojoj je s lakoćom zabio pet golova i s još većim guštom gađao loptom njezinu stražnjicu. Nakon što ju je isprepadao 'normalnim' golovima, natjerao ju je da se naprči, a zatim ju je nakon svega bacio na pod i simulirao cipelarenje te je rekreativno čupao za kosu.

Mariova je zezancija bila popraćena agresivnim napucavanjima uz uzvike: 'Igraaaj', 'Isprči se', 'Tamo se okreni', 'Moraš se isprčit' i gađam te u guzicu' i 'Uuu', pa smo stekli dojam da je cijela priča umjesto sportske poprimila dimenzije sado-mazo seksualne igrarije.

Iako mu je Tanja rekla da je stvarno pretjerao, nije jadikovala, već mu je vratila istom mjerom, zabila pet golova i gađala ga u stražnjicu.