MARIJA ŠTRAJH POBIJEDILA

Ante napustio Farmu i Simonicu!

06.03.2009 u 21:00

Bionic
Reading

Prvi su tjedan jače od kiše pljuštale optužbe Marije Štrajh na račun farmerskog bračnog para, na što je Ante odgovarao ne baš biranim riječima. To ga je očito koštalo boravka na farmi - u dvoboju je izgubio upravo on

Ante je kao drugi duelist imao pravo birati kategoriju u igri znanja, te je radije odabrao kategoriju 'Ljudi i običaji' nego 'Floru i faunu'. Prema riječima njegove punice, to nije zato što u školi nije učio o biljkama i životinjama, već zato što je on 'čovjek koji mnogo putuje i druži se s mnogo ljudi'.

Na njegovu i Simoninu žalost, ta mu kategorija nije donijela sreću, no pripremao se, rekao je, čitajući pogrešan dio farmerskoga almanaha. Pretpostavljamo da je zato mislio da su se Hrvati doselili na područje naše zemlje tek u 15. ili 16. stoljeću.

Marija Štrajh je bila brža u prijavi za odgovore te je točnije odgovarala. Farmeri, koji su je praktički jednoglasno nominirali, tek su joj šutke čestitali, i to nakon što ih je sama na to potaknula. Kako god bilo, u dvoboju znanja je bila brža i točnija te stoga ostaje na Farmi, a priznala je kako je zbog toga vrlo sretna.

   tportal

                          
U studiju je Ante priznao kako mu je jako žao što je napustio Farmu, a najviše ga je fascinirala oskudica koja, prema njegovom mišljenju, nauči čovjeka da se veseli malim stvarima. Osim što mu je izrazito teško palo razdvajanje od njegove Simonice, zbog čega je čak i plakao na putu do studija, teško mu pada i to što neće biti prisutan na sutrašnjoj proslavi Renmanovog rođendana.

Od svih farmera najviše mu se svidio Renman, no ugodno je iznenađen i s Dinom Bubičićem, kojeg je zafrkavao da je 'propali peder', iako smatra da je on divan dečko i kvalitetna osoba. Za Mariju Štrajh je rekao kako o njoj ne misli više ružno pričati, budući da ju je 'stavio na svoje mjesto'.

Hoće li Simona otići za svojim suprugom, kao što je proteklog tjedna najavljivala, ili se prepustiti daljnjim avanturama na Farmi, saznat ćemo sutra.