RADNE NAVIKE

Mister Bubi ne bi prljao ruke!

05.03.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Iako je najavio da bi se na farmi kao muškarac mogao uhvatiti u koštac s najtežim fizičkim poslovima, čini se da su to samo bile lijepe riječi iz usta bivšeg najljepšeg Hrvata

Simonici bi se možda moglo štošta prigovoriti, no upravo je ona jedna od radišnijih na farmi. Bilo da se radi o pomaganju oko ručka, kuhanja i 'rifljanja' veša, donošenja vode ili čak dobavljanja drva, čini se da ona ima i volju i snagu da to napravi bez previše priče.

Budući da je na farmi održavanje topline veliki problem, jedan od važnijih svakodnevnih poslova je donošenje drva. Naravno, u dane kada kiša lije kao iz kabla, drvo je mokro i neupotrebljivo, pa ga je potrebno pravovremeno donositi kako bi se osušilo.

I tako je gospođa Gotovac s drugim curama naizmjence teglila pune naramke drva u kuhinju, gdje se pak šetkao Dino Bubičić. Kada je bio zamoljen da pomogne rasteretiti joj ruke od mokrih cjepanica, njegov je odgovor bio otprilike ovakav: 'Ajde, molim te, ne sad, baš sam oprao ruke.' Ukućani koji su se u tom času našli u blizini pomislili su da se šali, no kada je ponovio da mu se ne da ići opet prati ruke, u pomoć Simoni su priskočili drugi. A mister Dino je nonšalantno odšetao i otišao svoje manekenske ruke još jednom obrisati vlažnim maramicama.