SMISAO ŽIVOTA SIMONE GOTOVAC

'Ja uopće ne želim razmišljati o ozbiljnim stvarima!'

03.03.2009 u 19:31

Bionic
Reading

Da Simonica živi u nekom paralelnom svijetu zajedno sa svojim mužićem, koji joj ne propušta natrljati nos time da upravo on financira taj svijet, bilo je poznato i prije no što su skočili u blato farme. No dok je u Tanjinom društvu žustro sjeckala povrće za ručak, začinila je posao svojim otkrivanjem smisla života, onako kako ga ona vidi

'Ja uopće ne želim razmišljati o tome da moram razmišljati o ozbiljnim situacijama', izjavila je i priznala kako joj muž zna prigovarati da bi trebala biti ozbiljnija. No nju jednostavno 'ništa ne zanima', ona želi uživati i igrati se. Kao primjer toga dodala je da najviše voli izuti papuče te provoditi vrijeme u igri s Gabrijelicom i u jedenju gumenih bombona (?!). Kada joj je Tanja rekla da je poput malog djeteta, Simonica je priznala da joj to stalno govore.

Osim toga, ne želi živjeti u svijetu gdje ima pokvarenih ljudi, koji je očito stalno salijeću. Priznaje da je njen Ante česta ženska meta te da je bilo previše cura koje su joj htjele ugroziti brak. 'Sigurna sam u našu ljubav, ali ne vjerujem ljudima oko nas, sovama koje vrebaju i žele ući u naše gnijezdo', kaže Simona, koja bi radije o životu promišljala kroz perspektivu Disneyjevih crtića, ako ne i lunaparka.