MOŽE LI BIZARNIJE?

I mitski likovi iz bajki na Farmi

20.02.2009 u 18:26

Bionic
Reading

Kao da nam nije dosta što su organizatori ovogodišnjeg realityja Farma, prema, doduše, nepotvrđenim informacijama, odlučili pred kamere dovesti ocvale manekenke, posvuduše tipa Gotovčevih i pjevače čijih se pjesma više nitko ni ne sjeća, stiže nam i najnovija akvizicija - patuljak iz bajke

Nova TV, čini se, pod svaku cijenu želi prikovati gledatelje pred male ekrane sa što više novih sadržaja, pa su tako, kako stoji u njihovom priopćenju, u pomoć pozvali i mitska bića poput svarožića, uroka, vukodlaka i vila, a prvo su nam predstavili mitski lik iz bajke, patuljka Macmalića.

Mitskog Macmalića igra Mato Valjević iz Đakova, a riječ je o biću iz hrvatske mitologije koje živi u primorskim šumama noću odvlačeći prolaznike na krivi put. On će u ovogodišnjoj sezoni Farme farmeru nuditi izbor između imuniteta za taj tjedan, predmeta iz vanjskog svijeta i dragocjene informacije.

'Drago mi je što ću tumačiti biće iz usmenih narodnih priča i mitova. Vjerujem da će to biti zabavno i lijepo iskustvo. Naravno, ne mogu još uvijek govoriti o konkretnim stvarima koje očekuju farmere i koliko će se isticati moja uloga. Tajnovitost je glavna karakteristika Macmalića, zar ne?', kaže M. Valjević.

Jedva čekamo da vidimo hoće li ovaj patuljak odvući Dinu Bubičića ili Petru Maroju na krivi put.

Pročitajte i: