Estrada VOLI GLAMUR

Dvogodišnja kći Nicole Kidman već se sama šminka

Kad vam je mama oskarovka Nicole Kidman, a tata zvijezda countryja Keith Urban, teško je biti tome dorastao, ali to nije problem za dvoipolgodišnju Sunday Rose Kidman Urban

Na svečanoj premijeri najnovijeg Kidmaničina filma 'Rabbit Hole' u New Yorku, poznati je par za časopis 'People' rekao da njihova kćerkica već pjeva, pleše i sama se šminka. Baš uoči spomenutog eventa, njihova starmala djevojčica imala je svoj premijerni nastup.

'Pred izlazak, Keith je svirao na klaviru, a Sunday Rose je razdragano plesala po cijelom dnevnom boravku. Fantastično pjeva i ima zavidan repertoar od 30 dječjih pjesmica. Izvodila ih je redom dok smo odlazili', govori ponosna mama Nicole Kidman (43), aludirajući da je njezina kćerkica glazbeni talent naslijedila od oca, Keitha Urbana (43).

'Sjajna je pjevačica, slažem se. Ali, s tim i bez toga, ja sam tipični pekmezasti otac, a ona moja mezimica princeza', priznao je muževni Urban.

Čak i kada ne pjeva i ne pleše, Sunday Rose trudi se barem izgledati glamurozno, kaže njezina mama.

'Obožava se šminkati. Ne dozvoljavamo joj da takva izlazi van, naravno, ali slatko je vidjeti je kako uživa igrajući se rumenilom i sjajilom na usnicama.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više