ZLATAN ZUHRIĆ ZUHRA:

Nadam se pomirenju s Asjom!

06.12.2010 u 08:58

Bionic
Reading

Iako na poslovnom planu ima razloga za sreću jer na televiziji Net TV vodi televizijski show 'Večeras sa Zuhrom', u privatnom životu popularnom voditelju baš i ne ide - prošlog tjedna je objavljeno da se nakon devet godina iz njihova zajedničkog doma iselila njegova nevjenčana supruga sa sinom

Naime, nakon više od devet godina veze, Zuhrina nevjenčana supruga Asja Novaković zajedno s njihovim sinom Vjekom odselila se iz njihova doma.

U intervjuu za Extru popularni voditelj priznao je da nema problema s time što novinari pišu da ne stanuje s nevjenčanom suprugom, već mu to smeta isključivo zbog sina, ali se svejedno nada da će se uspjeti pomiriti.

'Smeta mi to samo zbog njega. On mi je najvažniji na svijetu. Svjestan sam i ne mogu pobjeći od činjenice da sam javna osoba i da će situacije koje se meni događaju u životu nekom možda biti zanimljive', priznao je Zuhra i dodao da do prekida nije došlo zbog neke treće osobe ili zato što je jedno od njih dvoje nešto gadno zeznulo.

'Mnogi misle da se nešto takvo dogodilo, da je treća osoba u pitanju. Čak ni blizu toga, mi smo od početka uspostavili jedan vrlo iskren odnos. Uvijek smo znali na čemu smo i ovo je sad razdoblje u kojem smo o tome razgovarali i tako se dogovorili. Znači, to je njezina želja, ali nismo ulazili u to kako će sve dalje ići. To je stvar koja je došla spontano, bez ikakvih trzavica i bez svađa. Možda zvuči čudno, ali nikad se nismo posvađali. Svatko od nas želi napraviti najbolje za onog drugog i ova naša razdvojenost je isto proizvod takvog stanja. Želim i nadam se da ćemo što prije opet biti skupa', rekao je Zuhra.