Estrada SAMO PRIJATELJI?

Susan Sarandon nije u stalnoj vezi

  • Autor: tportal.hr
  • 5.12.2010 14:24:12
  • 5.12.2010 11:58:42

Romantična veza između Susan Sarandon i njenog 33 godine mlađeg dečka Jonathana Bricklina navodno ne postoji. Ipak, bez obzira što govorila, mnogi su primijetili da se slavna glumica ne može prestati smiješiti u njegovoj blizini

Sredinom prošle godine američka glumica Susan Sarandon prekinula je dvadesettrogodišnju vezu s nekoliko godina mlađim glumcem Timom Robbinsom s kojim ima dva sina, Jacka i Milesa. Nedugo nakon prekida javnost je saznala da šezdesetčetverogodišnja glumica navodno ima partnera koji je 33 godine mlađi od nje, no par je nedavno izjavio da se radi samo o poslovnom partnerstvu i prijateljstvu.

Susan Sarandon sad je napokon odlučila prekinuti glasine o tome da je u vezi s mladim Jonathanom Bricklinom. Glumica i gospodin Bricklin suvlasnici su njujorškog ping-pong bara SpiN, pa su to i rekli novinarima te su dodali da bez obzira na često zajedničko provođenje vremena nisu ništa više od prijatelja.

'Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica, no nismo romantično vezani. Laska mi doduše da ljudi misle da jesmo', rekao je Jonathan Bricklin.

Kad joj je jedna žena prišla na ulici i rekla da je dugo plakala kad je čula o njenom prekidu s Timom Robbinsom, Susan Sarandon joj je odgovorila da je ona bila još tužnija te da je mislila kako se to nikada neće dogoditi.

'Uvijek sam smatrala da biramo biti s nekim. Mislila sam, ako nismo u braku, nećemo se uzimati zdravo za gotovo. Nisam sigurna da je na kraju to bilo istina. Možda smo u nekim vezama da bismo imali djecu, pa kad to završi shvatite da daljnja veza nema smisla', rekla je slavna glumica.

Susan Sarandon nedavno je snimila film 'Wall street 2' s Michaelom Douglasom i Shijom LaBeoufom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više