BIOGRAFIJA SLAVNE GLUMICE

Angelina je izgubila djevičanstvo sa 14 godina

04.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Angelina Jolie izgubila je djevičanstvo sa 14. godina i to sa svojim prvim dečkom Antonom s kojim je odmah počela živjeti

Angie je izgubila djevičanstvo sa 14 i s prvim dečkom, jako nakićenim momkom Antonom koji je nosio debeli srebrni lanac sprijeda zakačen za pojas, spušten do stražnje strane koljena i ponovo prikopčan otraga za prazan novčanik', stoji u neautoriziranoj biografiji Angeline Jolie, autora Andrewa Mortona, koja ovih dana izlazi iz tiska.

Iako tinejdžeri, Angelina i Anton su odmah počeli zajedno živjeti, i to na nagovor njezine majke Marcheline Bertrand koja je vjerovala da će joj kći biti poslušna ako je u njenoj blizini. No nije bila u pravu.

'Jedne noći, kad su se napili, Angelina je dohvatila jedan od svojih noževa i posjekla Antona, a on joj je uzvratio i posjekao nju. Oboje su bili obliveni krvlju. Za nju je to bio trenutak iskonskog poštenja koji joj je pružao osjećaj da je živa i da je opasna. Osjećala je da se rezanjem oslobađa svojih emocionalnih stega, no malo je nedostajalo da joj te noći bude presječena vratna vena', stoji nadalje u knjizi.