VICTORIA BECKHAM:

'Divim se Angelini Jolie i Tildi Swinton'

03.12.2010 u 09:38

Bionic
Reading

Zadnja kolekcija britanske dizajnerice Posh Spice bila je namijenjena zaobljenim ženskim figurama, ali unatoč tome ističe kako sanja da odjene iznimno vitku holivudsku zvijezdu

Bivša pjevačica i dizajnerica Victoria Beckham može se pohvaliti da su brojne zvijezde nosile njezine kreacije. A-lista holivudskih celebrityja uključuje Demi Moore, Elle Macpherson i Jennifer Lopez, koje su u više navrata napominjale da bi se rado pojavile na crvenom tepihu na dodjeli Oscara upravo u njezinoj odjeći.

36-godišnja supruga Davida Beckhama, koja je promovirala svoju petu modnu kolekciju na Njujorškom tjednu mode u rujnu, otkrila je da je privlači isticanje oblina na ženama.

'Inspirirala me senzualnost ženskih atributa i nastojala sam istaknuti njihove siluete, ali ujedno omogućiti nesputano kretanje', objasnila je Victoria, usput otkrivši koje su zvijezde na njezinoj privatnoj listi poželjnih modela nadolazećih kolekcija.

'Voljela bih vidjeti Kate Bosworth, Michelle Obama i Angelinu Jolie u mojim haljinama. Inače se divim stilu Tilde Swinton koja je nepredvidljiva, uvijek individualna i originalna. San mi je odjenuti je za neku svečanu prigodu.'