S PRODAVAČICOM DONJEG RUBLJA

David Beckham ponovno vara Victoriju?

30.11.2010 u 09:51

Bionic
Reading

Glasine o bračnoj krizi Davida i Victorije Beckham ne stišavaju se. Engleski mediji tvrde da je bivši engleski kapetan ponovno prevario suprugu te proveo večer u hotelu s prodavačicom donjeg rublja

Skandal i glasine o seksu s prostitutkom bosanskog podrijetla Irmom Nići Beckham je oštro opovrgavao i najavljivao borbu bez milosti pred licem pravde. Njegovi su odvjetnici podigli i tužbu protiv djevojke i američkog magazina koji je objavio priču o njihovoj aferi, u visini od 16 milijuna funti.

Međutim, najnovije glasine optužuju Beckhama za još jednu nevjeru. Izvori In Touch i Bauer tvrde da se sastajao s prodavačicom donjeg rublja iz Los Angelesa. Njihove su tvrdnje toliko detaljne da čak i navode da će par sastati u hotelu Figueroa.

Izvori tvrde da je anonimna prodavačica donjeg rublja prijateljici pokazala Beckhamovu SMS poruku u kojoj je očito da on vara suprugu Victoriju. Nekoliko izvora tvrdi i da je David viđen u društvu zgodne plavuše te navode njegovo vrlo neobično ponašanje u društvu nepoznate žene u dvama različitim američkim hotelima.

Slavni nogometaš poriče sve te tvrdnje i stoji iza toga da je nakon afere s bivšom asistenticom Rebeccom Loos vjeran supruzi Victoriji s kojom ima tri sina. Potražuje čak 25 milijuna dolara odštete od izdavača In Touch i Bauer za klevetu.