MAJA MORALES

Postala sam prava dama

29.11.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Maja Morales uletjela je u svijet novinarstva i intervjuom sa 'starletom' Borisom Dominikovićem dotaknula samo dno trasha

Najnovija srozavanje novinarske profesije odigralo se u Red Carpetu, gdje je Maja nastupila kao novinarka intervjuiravši Borisa Dominikovića, dečka koji se predstavlja kao starleta.

'Javna sam osoba odmalena. Svi me poznaju po mojim ekstremnim ispadima. Šokiram svijet i okolinu', započeo je svoju priču Boris, koji je dečko, ali njeguje izgled djevojke. Shodno tome, biseksualne je orijentacije te jednako voli dečke i cure.

Tijekom cijelog intervjua Boris i Maja su pronalazili silne sličnosti, od toga da se šminkaju od malih nogu do ljubavi prema plastičnim operacijama. Tako je Boris izrazio želju da napumpa usnice, što je Maja već napravila. Dvaput. Kao maloljetnica. 'Do 18. sam si dvaput operirala usnice, tako da je i tebi krajnje vrijeme. I super će ti stajati, sigurna sam', rekla je Maja Borisu u intervjuu ispunjenom čašćenjem s obiju strana.

Između ostaloga, Maja i Boris su se pronašli i u promašenim ljubavima. 'Moj bivši dečko je bio narkoman, kriminalac s dosjeom', rekao je Boris, a Maja je uzviknula da dijele isti ukus te da bi mogli biti u rodu.

Kao šećer na kraju, Boris je rekao da bi u liftu najradije zaglavio sa Sanaderom te da njegova guza uopće nije loša, ali da mu je najvažniji bankovni račun.
 
U kutku Majine samoreklame, koja se provlačila tijekom cijelog intervjua, novopečena novinarka je, ničim izazvana, rekla: 'Izašla sam iz porno industrije i sad sam prava dama.'