SPAS BRAKA

Uršula Tolj se bori s bračnom krizom

29.11.2010 u 08:45

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Uršula Tolj i suprug Svebor Labur navodno već neko vrijeme pokušavaju spasiti svoj desetogodišnji brak u kojem imaju dvoje djece

Televizijska voditeljica HTV-a i spisateljica Uršula Tolj navodno posljednjih mjeseci prolazi kroz veliku bračnu krizu i sa suprugom, grafičkim dizajnerom i vlasnikom privatne tvrtke Sveborom Laburom, pokušava spasiti svoj deset godina dug brak, piše magazin Extra. To je u telefonskom razgovoru za Extru potvrdila i sama voditeljica: 'U fazi smo da smo zajedno i razmišljamo što ćem i kako dalje'. O razlozoma koji su doveli do krize u braku zasad se samo nagađa, a dok neki tvrde da je krivac ljubomoran suprug koji ne voli da mu supruga izlazi van, spominje se i mogući preljub.

Premda su oduvijek djelovali kao skladan par, Uršula i Svebor rijetko su se zajedno pojavljivali u javnosti, a o kraju njihovog braka, u kojem imaju devetogodišnjeg sina Petra Krešimira i četverogodišnju kćerkicu Ewu Lauru, počelo se pričati prije mjesec dana.

Voditeljicu se najčešće, osim na televizijskim ekranima, može vidjeti u šetnji s djecom ili na nekoj od filmskih premijera gdje joj društvo uglavnom prave klinci.