Estrada ODLUČNA EVA LONGORIA:

Razvod me neće spriječiti da posvojim dijete

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2010 19:49:44
  • 28.11.2010 19:49:44

Glumica Eva Longoria odlučna je u namjeri da posvoji dijete, a u tome je, kaže, neće spriječiti ni raspad barka s košarkašem Tonyjem Parkerom

Prije nego što je saznala da je suprug vara, Longoria je govorila da namjeravaju posvojiti dijete s Haitija, a od toga plana ne odustaje ni sada.

Longoria će tako krenuti stopama Sandre Bullock koja je također, nakon što je saznala da je suprug Jesse James vara i podnijela zahtjev za razvodom braka, nastavila s procesom posvojenja dječaka iz New Orleansa kojeg danas odgaja kao samohrana majka.

'Eva je već odlučila da želi posvojiti dijete s Haitija. Silno želi biti majka. Željela je posvojiti dijete dok je bila u braku s Tonyjem, a od te namjere ne odustaje ni sad kad je ponovo sama, a dijete će joj sigurno pomoći da lakše preboli ovo mračno razdoblje života', rekao je glumičin blizak prijatelj.

Glumica je svojedobno govorila da su bolesna djeca koju susreće radeći za dobrotvornu zakladu Padres Contra El Cáncer u njoj pobudila želju za posvajanjem.

'Svaki put kad radim s djecom iz Padresa srce mi eksplodira od sreće i veselja. Ona su toliko divna da samo mogu željeti da i moja djeca jednog dana budu toliko snažna', rekla je glumica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više