KARLO URUČIO 100.000 KUNA

Pobjednica nagradne igre Karlo te časti

26.11.2010 u 15:15

Bionic
Reading

Karlovac, 25. studenoga 2010. – Glavna zvijezda reklama za Karlovačko pivo, popularni Karlo, uručio je potrošačku karticu Zagrebačke banke sa 100.000 kuna pologa pobjednici nagradne igre Karlo te časti - Lei Naranđi iz Preloga. Kao dobitnica glavne nagrade, Lea je osvojila i 100 litara Karlovačkog piva te 10 majica Karlo

Nakon što je preuzela nagradu Lea Naranđa, 22-godišnja profesionalna fotografkinja, izjavila je: 'Ne mogu vjerovati da sam baš ja osvojila 100.000 kuna! Kada su me nazvali iz Karlovačke pivovare i rekli da sam osvojila glavnu nagradu, bila sam zbunjena i nekoliko sam puta pitala je li to istina i radi li se doista o meni. Mislim da još uvijek nisam svjesna što se dogodilo. Proslava uz Karlovačko i prijatelje tek slijedi! Osvojeni novac sigurno ću pametno uložiti, možda kupim i novi fotoaparat.' Lea Naranđa za vrijeme trajanja nagradne igre poslala je čak 30 kuverti, odnosno ukupno 150 čepova.

Karlovačka pivovara svojim vjernim potrošačima pružila je priliku da osvoje vrijedne nagrade i proslave s prijateljima u Karlovo ime, a tijekom ove nagradne igre, u Karlovačku pivovaru stiglo je oko 35 tisuća omotnica s čepovima.

Nagradna igra Karlo te časti trajala je od 3. rujna do 17. listopada, a za sudjelovanje poštom je trebalo poslati pet čepova s bilo koje boce Karlovačkog zajedno s osobnim podacima. Osim glavne nagrade, u nagradnoj igri Karlo te časti izvučeno je još 500 dobitnika utješnih nagrada.