MISSICA NE ŽIVI ZDRAVO

Lana Obad: Ovisnica sam o čokoladi i koli

26.11.2010 u 12:17

Bionic
Reading

Dvadesetdvogodišnja Sesvećanka priznaje da je ovisnica o čokoladi i Coca-Coli, pa ponekad pretjera sa šećerom, kao i s brzom hranom, ali višak kalorija poslije disciplinirano skida fizičkom aktivnošću

Osim savršene figure koju definira redovitom tjelovježbom, tajna ljepote aktualne Miss Universe u njegovanju je prirodnog looka, piše 24 sata express.

Tako se Lana Obad ne kvarca, minimalno se šminka, a nikad se ne bi podvrgnula estetskoj operaciji zbog straha od skalpela.

No smatra da joj to ionako neće trebati jer je, kaže, normalna djevojka koja nema ambicija biti manekenka, nego financijska stručnjakinja. Ni njezini uzori nisu iz svijeta mode, nego dvije vrhunske sportašice – Blanka Vlašić i Janica Kostelić.

Idealan muškarac, pak, za nju je Leonardo DiCaprio. No samo iz snova. U realnom životu, to je njezin dugogodišnji dečko, kojemu je prvome poletjela u zagrljaj po povratku sa svjetskog izbora za Miss Universe u Las Vegasu.

Iako je, priznaje, pomalo razočarana što tamo nije ušla među 15 najboljih, šetnja pistom u desetak kreacija iskustvo je koje bi uvijek ponovila. U svakom slučaju, kad uskoro preda krunu i vrati se studiju ekonomije, imat će se čega sjećati.