LJUBAV U PARIZU

Borna Rajić: 'Sretnija sam nego što sam ikad bila'

26.11.2010 u 13:55

Bionic
Reading

Najbogatija Hrvatica, Borna Rajić, koja danas živi u Parizu s izraelskim poduzetnikom i njihovim sinom, progovorila je o svom životu nakon razvoda te o problemima s kojima su se ona i bivši suprug Luka Rajić susreli

Bivša supruga jednog od najbogatijih hrvatskih tajkuna, Borna Rajić, danas živi u Parizu, a Hrvatska joj ne nedostaje previše, jer u Zagreb putuje gotovo dvaput mjesečno.

Ta se četrdesetogodišnjakinja razvela od Luke Rajića prije četiri godine, ali o tome ni jedan ni drugi nisu pričali u medijima. Javnost je njihov brak doživljavala kao idealan – upoznali su se 1995. godine, a vjenčali već sljedeće godine u Dubrovniku. Nakon sedam godina provedenih s obitelji u Hrvatskoj, par je s troje djece naglo odlučio odselitise  u Ženevu gdje se nakon dvije godine i razveo.

Razlog rastave Borna ipak nije htjela otkriti, ali oboje su još tada demantirali da se radilo o nevjeri. Najbogatija Hrvatica ostala je živjeti u Ženevi s trojicom sinova – Bornom, Lukom i Franom, unatoč željama da se vrati u Hrvatsku. Borna je razvodom od Luke Rajića dobila 40 milijuna eura, piše 24express.

Ljubav je brzo opet pronašla, i to u zagrljaju izraelskog poduzetnika Rona Halea kojem je rodila jednogodišnjeg sina Rafaela. Nisu se vjenčali, ali žive zajedno u njezinom pariškom stanu i njihova veza od tri i pol godine zasad djeluje nepoljuljano.

S Ronom, koji je prije poznanstva s Bornom prodavao brodove u Tel Avivu, odlično se slažu i njezini sinovi iz prvog braka, a Ron ih često vodi na egzotična putovanja. 'Sretnija sam nego što sam ikad bila, ali uvijek se može biti još sretniji. Zadovoljna sam u vezi, jer mi Ron daje slobodu da budem ono što jesam, što dosad nisam imala. Za uspješnu vezu treba se puno truditi, a ako želite jahati vrhunskog konja, morate biti odlična jahačica', rekla je Borna za 24express.

Također je dodala da nije isključeno da ima još djece, jer s Ronom ima iskren i otvoren odnos. U odličnim je odnosima ostala i s bivšim mužem: 'S Lukom sam u izvrsnim odnosima, što se inače baš ne vidi često. Na tome sam jako zahvalna!' Luka Rajić zbog djece je ostao živjeti u Ženevi.