MATIJA ĆORKOVIĆ

Novi dečko Nikoline Pišek najviše voli seksi folkerice

26.11.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Novi dečko Nikoline Pišek Matija Ćorković je srpski poduzetnik koji je u Berlinu stvorio respektabilno poslovno carstvo, a u Srbiji je zaveo velik broj ljepotica

Nikolina Pišek nedavno je prošetala gradom sa svojim novim odabranikom Matijom Ćorkovićem, što je zaškakljalo našu znatiželju i izazvalo nas da saznamo nešto više o muškarčini koja je uspjela zavesti lijepu Niki.

Matija Ćorković u Berlinu posjeduje nekoliko restorana, agenciju za organiziranje koncerata, firmu za iznajmljivanje limuzina, a prije nekoliko godina osnovao je i diskografsku kuću kako bi objavio album tadašnje djevojke, seksi folk pjevačice Ane Nikolić, u čiju tjelesnu raskoš ste se nedavno mogli uvjeriti na našim stranicama

Kad smo već kod folka, dobro je znano da se folk pjevačice vole družiti s mladim i uspješnim poduzetnicima. Tako je Matija prije medijski bučne veze s Anom bio u vezi s njenom kolegicom po mikrofonu, 'kraljicom splavova' Danijelom Vranić, koja ga je nakon nekoliko mjeseci 'lude zaljubljenosti' ostavila.

Ana ga je utješila na neko vrijeme, no i ta ljubav je pukla, a s njom je puknuo i skandal vezan uz pjesmu znakovita imena 'Džukela', zbog koje su bivši ljubavnici završili i na sudu. Ne zbog imena ili možebitne teme pjesme, već zbog prava. Matija je pjesmu poklonio Ani s napomenom da ga spomene kao darovatelja, na što se ona oglušila. To je njega toliko isprovociralo da joj je pjesmu odlučio oduzeti sudskim putem.

I dok je Matija bio snažno zaljubljen i u Danijelu i u Anu, njegovi bližnji nikako nisu bili zadovoljni izborom, jer cure navodno nisu bile dostojne njegovog uglednog porijekla i visokih škola završenih u Americi. No zato su se oduševili sljedećim Matijinim izborom, voditeljicom Biljanom Obradović, koja je, makar izborom karijere, na tragu Matijinog najnovijeg ulova – Nikoline Pišek.

Da je i on zadovoljan izborom, pokazuje činjenica da blisko prijateljstvo s Niki traje već godinu dana te da, osim što je Nikolina više puta bila njegova gošća u Berlinu, ne skrivaju zagrljaje niti na zagrebačkim ulicama.