NOVI ESTARE CULTO

Severina: Radila sam frizuru sat i pol vremena

25.11.2010 u 15:13

Bionic
Reading

Severina je na otvorenju dućana Estare Culto u Arena Centru zasjala poput ruske kneginje, a otkrila je i da je frizuru napravila po uzoru na baku

'Ne znam zašto me svi pitaju furam li se na ukrajinsku premijerku, kada sve naše bake nose ovu frizuru. Godinama sam gledala svoju baku koja je ovu pletenicu plela svaki dan s onom poznatom 'špigetom' i danas sam to napravila po uzoru na nju. Doduše, njoj je svaki dan za pletenicu bilo potrebno pet minuta, a ja sam ju danas radila sat i pol vremena. Možda nisam niti uspješna kao ona, ali manje-više to je to', ponosno nam je tajnu svoje frizure otkrila Severina na otvorenju dućana Estare Culto, u Arena Centru.

Iako je ovo samo jedan u nizu dućana renomirane hrvatske robne marke, njegovu otvorenju prisustvovao je i glavni dizajner Dalibor Betti kojeg svi pamte po famoznoj reviji Estare Culta na kojoj su gostovali svjetski top modeli Carolina Kurkova i Alek Wek. Pitali smo ga imaju li uskoro nešto u planu.

'Planiramo nešto slično, no kako smo ljestvicu postavili vrlo visoko, moramo sve zaista pomno isplanirati, a za to je trenutno jako malo vremena. Upravo radimo na otvaranju franšize u Beogradu i nekim drugim europskim gradovima, što nas je potpuno zaokupilo, ali svakako imamo u planu i veliku reviju. Detalje još nećemo otkrivati', rekao nam je popularni dizajner Dalibor Betti koji radi haljine za gotovo sve Severinine nastupe, a napravio je i 'rusku' haljinu u kojoj je Severina došla na otvorenje.

'Severina me često nazove s idejom koja njoj dođe odjednom i onda ja kombiniram i mozgam kako da to napravimo i prilagodimo. Već godinama surađujemo i imamo unaprijed već dogovorene kreacije za nastupe i razne prigode', otkrio nam je dizajner.