FATALNA RINA JE ZABORAVLJENA

Mrkvica je ponovo osvojio svoju balerinu

16.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Mrkvica se vratio svojoj beogradskoj balerini Jovani Mirosavljević s kojom je bio u kratkoj vezi prije odlaska u Big Brother kuću

Jovana Mirosavljević je prije nekoliko dana stigla u Hrvatsku gdje će od sada i živjeti, s obzirom na to da je od 16. veljače zaposlena u HNK-u u Splitu. To je bio jedan od razloga zbog kojih je obnovila ljubavnu vezu s Ivanom Mitrovićem, slavnim Mrkvicom iz ovogodišnjeg Big Brothera.

Za javno.com Jovana je iznijela razloge prvog prekida veze, koji se zbio neposredno prije Mrkvičina odlaska u BB kuću. Dio krivice snosila je ona jer nije bila spremna na vezu, a dio on, budući da nije mogao podnijeti vezu na daljinu. Kako se ona tješila za razdvojenosti, ne znamo, ali zato dobro znamo na koji se način Mrkvica tješio u Tajlandu. Njegova tjelesno eksplicitna romansa s Rinom bila je jedan od najnapetijih i najzanimljivijih dijelova ovogodišnje BB priče.

Vratimo se početku. Jovanu je pri prvom susretu na Mrkvici privukla njegova razigranost, što smo uočili i u BB kući, a Mrkvu pak Jovanina jednostavnost, te je strast odmah planula. 'Jovana je bila čisti opijum', rekao je Mrkva o svojoj dragoj.

I tako su se razigrani Mrkva i jednostavna Jovana opet našli u ljubavi koja je jača i od Tajlanda i od Rine. A kako se i gdje ugasila najveća reality romansa u Hrvata, znaju samo Mrkvica i Rina.