GLUMAČKI ŽIVOT

Nives Ivanković: Živim nomadski i švercam slatkiše

24.11.2010 u 13:08

Bionic
Reading

Glumica u popularnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan' glumi bivšu miss bivše Jugoslavije, a kada snimanje završi, provodi se i – šverca orijentalne slatkiše

Nives Ivanković svojom je pojavom na setu sitcoma 'Lud, zbunjen, normalan' zavrtjela glavom svim Fazlinovićima.

'Sretna sam i što su reakcije jako pozitivne u cijeloj regiji, ali moram priznati da sam strahovala jer, iako je poznat moj rad u kazalištu, uloga po kojoj me šira publika pamti je simpatična konobarica Miki. A ovo je sad sasvim suprotno - u Zagrebu glumim Bosanku, a u Sarajevu Splićanku', rekla je Nives za časopis Stars.

Glumica je stalno na putu i takav svoj život naziva ciganskim.

'Sada, osim na onoj Split - Zagreb, živim i na relaciji Split - Sarajevo i uživam jer sam taj svoj život, koji ja nazivam ciganskim, proširila na još jednu destinaciju iako, naravno, nije jednostavno s obzirom na to da najviše vremena provedem na putu', kazala je, dodajući da se njezin ponovni dolazak u Sarajevo višestruko isplatio:

'Ima dobrih jazz klubova, vinoteka, restorana, kazališnih predstava, a percepcija mnogih da su Sarajevo samo ćevapi i narodna glazba potpuno je pogrešna. Sarajevo je bilo i ostalo u prvom redu urbana sredina s bogatom i raznolikom ponudom.'

Kako sad često putuje, Nives u Split donese puno orijentalnih slatkiša kojima ne može odoljeti.

'Navukla sam se, kao i svi moji iz Splita - na lanac delicija orijentalnih slatkiša - čokoladirane bajame i lješnjake sa sezamom koje u kilama nosim u Split. Sad kad ovo pročitaju graničari, više me neće samo tako puštati prijeko, ha-ha', nasmijala se Nives Ivanković.