Estrada TVRDOGLAVO PO SVOM

Alka i Vlatka ne odustaju od svojih kombinacija

Na drugom ročištu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu pjevačice nisu odstupale od svojih zacrtanih stavova, kako u izjavama tako i u odijevanju

Iako su se ovaj put suzdržale od vrijeđanja te su umjesto prijašnjim uvredljivim epitetima oslovljavale jedna drugu sa gospođo, Alka Vuica i Vlatka Pokos ipak su ostale dosljedne svojim stilovima. Obje pjevačice pojavile su se u provjerenim odjevnim kombinacijama koje su postale njihovi prepoznatljivi modni izričaji: Alka nije odustala od izazovne leopard-tunike, dok se njezina suparnica kao i na brojnim ročištima dosad odlučila za decentnu kombinaciju elegantne bijele košulje, tamnih traperica i visokih crnih štikli.

Podsjetimo, kantautorica Alka Vuica tužila je Vlatku Pokos zbog knjige 'Život u raju', a na prvom ročištu održanom prije mjesec dana dvije su se slavne žene počastile mnoštvom uvreda. Na drugom ročištu bile su puno pristojnije, ali ipak se nisu željele pogledati niti sjesti jedna pored druge. Početak saslušanja čekale su u odvojenim prostorijama, a nakon suđenja Vlatka je pričekala da Alka izađe prva. Alka je izjavila da je 'gospođa Pokos sve napisala samo kako bi je diskreditirala', na što joj je Vlatka odgovorila da se neće ispričavati jer je istina sve što je napisala u knjizi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više