NAKON BRAČNOG KRAHA

Prijateljičino slomljeno srce Jennifer liječi dijetom

23.11.2010 u 07:39

Bionic
Reading

Jennifer Aniston najboljoj prijateljici Courteney Cox ne dozvoljava da tugu zbog razvoda utapa u čokoladama i sladoledu, već ju je uzela pod svoje i natjerala na dijetu

Jenn daje sve od sebe kako bi pomogla prijateljici koja je doživjela pravi bračni brodolom kad je saznala da je suprug David Arquette vara. Umjesto da joj ponudi rame za plakanje, Jenn je upregnula sve resurse i nametnula vojnički režim ucviljenoj Courteney.

Slavna glumica nakon svojih u zadnje vrijeme čestih ljubavnih krahova svaki put odlazi na 'dijetu za slomljeno srce' i tvrdi da joj uistinu pomaže. Radi se o svojevrsnoj detoksikaciji koja pomaže izgubiti kilograme i očistiti organizam, a posebno je dobra za zdravlje srca i kardiovaskularni sistem.

Jennifer je prijateljici ustupila i svoju učiteljicu joge Mandy Ingber, a osigurala joj je i privatnog kuhara koji joj smišlja niskokalorična i zdrava jela. Radi se o hrani u kojoj nema šećera, ugljikohidrata ni masnoća, ali zato ima puno češnjaka i čili papričica. Jenn se kune da će to pomoći Courteney da ponovo bude ona stara, fizički i mentalno.