TURSKI BRAD PITT

Kivanç Tatlitug 'razveo' je brak glumačke kolegice

22.11.2010 u 12:29

Bionic
Reading

Atraktivni glumac koji je zbog ogromne popularnosti prozvan Bradom Pitom Bliskog istoka opisuje mračnu stranu slave

Priču o ljubavi Gümüş i Mehmeta u arapskim zemljama pratilo je više od 85 milijuna gledatelja, a glavni glumci turske serije 'Gümüş' koja se 15. studenoga počela prikazivati na Novoj TV, Songül Öden i Kivanç Tatlitug, preko noći su stekli planetarnu slavu, donosi Dnevnik.hr. Preci Kivança Tatlituga, nekadašnjeg košarkaša i manekena, kojeg su u arapskim zemljama čak prozvali Bradom Pitom Bliskog istoka, živjeli su na prostorima susjedne nam države BiH.

'Još istražujem svoje korijene, koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne', izjavio je Tatlitug nedavno u intervjuu za jednu tursku TV stanicu, kaže glumac koji je unatoč laskavim titulama i činjenici da je bio na naslovnicama gotovo svih utjecajnijih magazina kao što su Men's Health, Marie Claire Vogue i Elle, i dalje ostao skroman i prizemljen.

'Naravno da volim sebe, ali nikada ne stojim pred ogledalom i divim se odrazu u njemu. Nisam takav. Izgled je dar od Boga i stvar gena. Trudim se da moji talenti govore za mene, a ne ljepota. Imam 27 godina i svaki dan učim', kaže turski glumac, koji je ipak bio glavni uzrok razvoda glumice Songül Öden, njegove partnerice iz serije 'Gümüş'. Naime, lijepu glumicu ljubomorni muž optužio je da ga vara s Tatlitugom. Na kraju se ispostavilo da suprugove tvrdnje nisu istinite.

Što se tiče njegovog privatnog života, šest godina bio je u vezi s jedinom Miss svijeta iz Turske Azrom Akin, te su ubrzo postali najpopularniji par u toj zemlji.