PONOVNO SAMA

Kate Winslet prekinula s dečkom

21.11.2010 u 16:23

Bionic
Reading

Nakon samo četiri mjeseca glumica Kate Winslet raskinula je vezu s manekenom i modelom Louisom Dowlerom. Čini se da nakon raspada braka ipak nije tražila ozbiljnu vezu

Lijepa Kate Winslet, koja se u ožujku razvela od muža, filmskog redatelja Sama Mendesa, stavila je i svoju trenutačnu četveromjesečnu vezu s manekenom Louisom Dowlerom na čekanje.

Premda je navodno 35-godišnjem ljepotanu 'istinski zahvalna' što joj je pomogao da preživi teško razdoblje nakon razvoda, Kate je prekinula vezu kako bi se mogla koncentrirati na karijeru i djecu.

Prijatelj glumice je za MailOnline rekao: 'Louis je točno ono što joj trebalo nakon bolnog prekida sa Samom i bilo im je sjajno u vezi. Međutim, oboje su shvatili da veza ne funkcionira i Kate je odlučila da treba malo samoće i da se treba koncentrirati na djecu i karijeru.'

Neposredno prije prekida, Kate koja ima 6-godišnjeg sina Joea sa Samom i 10-godišnju Miju iz prvog braka s redateljem Jimom Threapletonom, navodno je razmišljala o braku s britanskim modelom. No gdje je pošlo po krivu, zasad ostaje tajna.