ŽENA U SJENI

Kate Middleton neodoljivo sliči na Williamovu dadilju

20.11.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton na dobrom je putu da postane događaj godine. Britanski mediji od objava zaruka ne miruju, a najnovija zabava je usporedba mlade Kate s Williamovom bivšom dadiljom. Moramo priznati, sličnost je zapanjujuća

Mnogo je teorija nastalo o tome što je zapravo natjeralo Williama da pođe stopama svog tate, princa Charlesa, i odabere Kate između svih ljepotica koje su čekale u redu. Jedni nagađaju da je to zbog njezinog lijepog djevojka-iz-susjedstva izgleda, drugi da se radi o jednostavnom i skromnom karakteru, a treći o diskreciji koju je pokazala u višegodišnjoj vezi.

No medijima je najzanimljivija nova teorija, prema kojoj se princ William zaljubio u Kate zato što neodoljivo podsjeća na njegovu dadilju Tiggy Legge Bourke.

Tiggy se o Williamu i Harryju počela brinuti 1993. godine, u za njih teškom periodu. Naime, u to su vrijeme njihovi roditelji već razmišljali o rastavi, a Tiggy je postala iznimno važna figura u njihovim životima. William je razvio duboku vezu s dadiljom te je u nekim trenucima preferirao njezino više od društva mame Diane.

Kate i Tiggy doista fizički jako nalikuju – obje imaju dugu smeđu kosu, slične zube, ravne nosove, rumene obraščiće i iste brade.