Estrada SAMI SVOJI MAJSTORI

Seksi Nikol Bulat i Željko Pervan se dohvatili alata

Kako to izgleda kad bivša feminemka Nikol Bulat ili naš najpoznatiji komičar Željko Pervan uzmu u ruke odvijače, matice i vijke? Pa i ne toliko loše, kako biste mogli pomisliti. Za mnoge stvari u kući sami se brinu

Pjevačica Nikol Bulat se nakon završetka reality showa 'Farma' preselila u svoj stan te neprestano upada u sitne nevolje. Naime, kako kaže lijepa Šibenčanka, jako je zaboravna i više joj se puta dogodilo da zaboravi ponijeti ključeve stana. To i ne bi bio toliki problem da se ne radi o protuprovalnim vratima koja se automatski zaključavaju.

'Bilo je dana kad smo ulazili u stan kroz prozore. Mislim da su se obližnji bravari već naviknuli na moje pozive', rekla je Nikol za 24sata, dodajući da se u takvim situacijama ipak prvo obrati dečku.

Osim s bravom, često ima problema s osiguračima, ali to već sama rješava. Za pomoć nikad ne moli susjede, a kompliciranije probleme radije ostavlja stručnjacima.

Premda ne bježi od odgovornosti, hrvatski komičar Željko Pervan ipak se kloni kućanskih popravaka jer nije sam svoj majstor, priznao je za 24sata. 'Sve sastavljeno rastavim pa opet sastavim', rekao je.

Obitelj mu uvijek daje pomoćne poslove zbog osjećaja lažne važnosti u zajedničkim akcijama. No Pervan se zbog svega toga najviše drži svojeg studija u Jadran filmu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više