RASKINUO S 'KUĆANICOM'

Tony Parker otkriva istinu o raspadu braka

19.11.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Dok je lijepa glumica Eva Longoria prije samo mjesec dana izjavljivala da planira obitelj sa suprugom, on je bio znatno drukčijeg stava

Tony Parker navodno nije bio iznenađen kad je Eva Longoria podnijela zahtjev za razvod ovaj tjedan. Košarkaš je bio otvoren u svom intervjuu za časopis People

'Eva i ja raspravljamo o svojoj situaciji u privatnosti. Naravno da sam bio upoznat s činjenicom da će zatražiti razvod u Los Angelesu', izjavio je 28-godišnji Parker koji je ranije demantirao glasine da je prvi otišao na sud i inicirao njihov rastanak.

'Nisam zatražio razvod niti angažirao odvjetnike u Teksasu kao što se priča. Planiramo nastaviti svoju raspravu iza zatvorenih vrata', objasnio je. Ni njihovi obiteljski prijatelji nisu bili iznenađeni što su se Eva i Tony odlučili razdvojiti jer su znali da je košarkaš objašnjavao jednoj prijateljici što se uistinu događa u njihovom naizgled skladnom braku već zadnjih godinu dana, navode na stranici PopEater.

'Nijedno od njih nije se vjenčalo iz pravih razloga. Tony se samo našao u pravo vrijeme na pravom mjestu i to je bilo dovoljno', tvrdi izvor blizak paru.

'Eva se prečesto vraćala u prazan dom. Konačno je predstava gotova i svi se možemo prestati pretvarati', rekla je jedna glumičina prijateljica.

Lijepa 'kućanica' i sportaš vjenčali su se prije tri godine, a nedavno su kupili novu kuću u Švicarskoj. Longoria je prije samo mjesec dana izjavila da jako priželjkuje obitelj sa suprugom.

'Djeca su mi jako važna, a tradicionalne obiteljske vrijednosti mi znače sve u životu. Tony je moja obitelj i vrlo smo bliski. Oboje želimo veliku obitelj i to nam je prioritet', tvrdila je zvijezda. Čini se da je većina njezinih izjava bila samo uspješna gluma ili samozavaravanje.