BLAĆE I JURČEVIĆ

Naš Kutak za glazbeni trenutak

18.11.2010 u 19:02

Bionic
Reading

Zajedničkim humanitarnim projektom Henkel Croatia, Konzum i zaklada RTL pomaže djeci opremit će 30 vrtića glazbenim kutkom

Projekt su na pressici u Super Konzumu u zagrebačkoj Dubravi predstavili Helena Grahovac, direktorica prodaje poslovne jedinice Henkel Laundry&Home care za Hrvatsku i BIH, Jure Radoš, direktor Poslovnog područja maloprodaje i marketinga Konzuma, Antonija Blaće, zaštitno lice udruge RTL pomaže djeci te poznata pjevačica Lana Jurčević

'Kutak za glazbeni trenutak' je natječaj namijenjen svim državnim dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Oni za sudjelovanje trebaju poslati prijedlog teksta pjesme koju će osmisliti djeca uz pomoć svojih odgajatelja. Najboljih 30 pjesama prema odluci žirija bit će nagrađeno glazbenim kutcima – setom pomno odabranih dječjih didaktičkih instrumenata.

Žiri će odabrati i najbolju pjesmu projekta koju će uglazbiti i s djecom otpjevati Lana Jurčević. Pjesma će javnosti biti predstavljena na završnoj svečanosti koja će se održati početkom 2011. godine.

'Djeca su mi velika inspiracija i pravi su izvor kreativnosti i zabave. Uživam raditi s njima i stoga sam se rado odazvala pozivu na suradnju na ovom projektu. Također, izuzetno mi je drago što svojim javnim nastupima mogu učiniti nešto za njihovu dobrobit te se nadam da će se što više vrtića priključiti projektu', ovim povodom izjavila je Lana Jurčević.