SVE O RAZVODU LONGORIA - PARKER

Eva i Tony - problematičan par, dobri prijatelji?

18.11.2010 u 11:21

Bionic
Reading

Najseksipilnija 'kućanica' Eva Longoria podnijela je zahtjev za razvod braka od NBA zvijezde Tonyja Parkera 'zbog nepomirljivih razlika'

Tridesetpetogodišnja glumica papir za razvod odnijela je u srijedu ujutro na Viši sud u Los Angelesu. Za sedam godina mlađeg all star playmakera San Antonio Spursa udala se 7. srpnja 2007. Par nema djece.
Longorijin glasnogovornik odbio je komentirati medijske napise, ali sad već očito bivši par stavio je odvojene objave, svatko na svojoj Twitter stranici, na kojima kratko i jasno stoji: RAZVOD
'I dalje se iskreno volimo i molimo za sreću – odvojeno', stoji u kratkom pojašnjenju.

Iako se neki rastaju s gorčinom, na kraju čak i najturbulentniji razvodi – poput Charlieja Sheena i Denise Richards – imaju tendenciju da s vremenom postanu razumni i najmanje sporazumni.

 

Razdvojio ih posao

Bliski prijatelji para Longoria - Parker ispričali su kako je zaposleni par u pretrpanom rasporedu teško nalazio vremena da uopće bude zajedno, a kamoli za romantične trenutke, pa nije bilo šanse za djecu, ali jest za ispade ljubomore.
'Eva se bez zadrške predala Tonyju od prvog trena i živjela je za njihovu ljubav cijelim svojim bićem. A sam čin davanja bračnih zavjeta bilo je vjenčanje iz njenih snova', kazao je jedan od njihovih uzvanika na svadbi prije nešto više od tri godine u Parizu.

'Nažalost, Tony je znakovito mlađi i zaposleniji od Eve, pa su se polako udaljili.'
Po istome izvoru, 'Eva je ulagala nadljudske napore kako bi odgledala uživo što više utakmica San Antonio Spursa, kod kuće i na gostovanjima, osobito u prve dvije godine braka. Trčala bi kući sa seta 'Kućanica', pa direktno na avion, za tekmu. Cijeli njen život vrtio se oko NBA sezone.'

Prijatelj je dodao kako je 'Parker ponekad znao ugodno iznenaditi Evu iznenadnim dolaskom na set ili kući u Los Angeles, ali Eva se uvijek više trudila da se nađe s njim. Lakše je prilagođavala svoju satnicu i s više volje nalazila vrijeme da budu zajedno.'

Širenje obitelji također im je s vremenom postajalo sve manje važno, kaže insajder.

'Kad su se vjenčali, djeca su Evi bila prioritet, ali želja je s vremenom jenjala. Mlađem Tonyju biološki sat jednostavno još ne kuca. Djeca Evinih prijatelja često su boravila kod nje, pa se suočila s realnom činjenicom kakav treba biti odgovoran roditelj. Vidjela je da to ne smije biti nabrzinu, već s mnogo strpljenja za obiteljski život.'

Nevjera je svakodnevnica košarkaša

Dotični izvor komentira da su glasine o nevjeri sastavni dio života svakog NBA igrača.
'Nisam siguran da ijedna veza može opstati ukoliko je par znatno vrijeme odvojen. Eva se fokusirala na svoje obaveze, u protivnom, sve bi je to izludjelo. Nije lako vidjeti kako druge žene vrište za vašim muškarcem.'
Ali nije samo Longoria redovito morala racionalizirati ljubomoru. Glumac Mario Lopez bio joj je svojevrstan surogat muž kada je Parker izbivao iz kuće.

'Tony je djelovao kul s obzirom na blizak odnos Eve i Marija, ali prije no što je glumac postao ocem bio je zapravo njen dečko. Iako zapravo nisu počinili klasičnu prijevaru, Mario je bio najprisutniji muškarac u njenu životu, prijatelj i dežurno uho za razgovor', zaključio je izvor.

Glasine o varanju još od vjenčanja

U sklopu procesa razvoda Longoria, koja je bila preuzela i njegovo prezime, podnijela je zahtjev za povratak svog punog imena, Eva Jacqueline Longoria. Svemu ostalome pristupit će se po predbračnom ugovoru koji su sklopili. Longoria zahtijeva od suda da svaka strana plati svoje sudske troškove te da je oslobodi od bilo kakve odštete spram Parkera.

Teksašanka je prethodno već bila u braku sa zvijezdom dramskog serijala 'General Hospital' Tylerom Christopherom od 2002. do 2004. godine, dok je košarkaškom superstaru to prvi brak.

Parker je u San Antonio Spurse stigao iz francuske košarkaške lige prije devet godina. Dosad je sudjelovao u osvajanju tri NBA naslova (2003, 2005. i 2007. godine).

Poznati par bori se s glasinama o nevjeri od samih početaka svoga braka. Već 2007. izvjesna Francuskinja pričala je o njihovu susretu na samom vjenčanju i aferi kojih dva mjeseca poslije.